Innovus Home Automation met Logitech SqueezeBox


Wat krijg je als je het Logitech SqueezeBox-duet kruist met de Innovus Z-Wave House Controller en enkele aangepaste software? Home Automatisering natuurlijk! Het nieuwe Innovus- en Logitech-pakket bevat de speciale Innovus MyHome-plug-in software voor de SqueezeBox Duet Controller.

“Innovus Home Automation en Logitech SqueezeBox geven u de mogelijkheid om de perfecte sfeer te creëren die geluid en comfort combineert met één elegante afstandsbediening. Met een huisautomatiseringsoplossing van Innovus en het SqueezeBox ™ Duet heb je de mogelijkheid om lichten, gordijnen, ramen en muziek te bedienen. Alleen van één afstandsbediening. Met Innovus Home Automation kunt u lichte scènes maken om uw dagelijkse leven weer te geven. Op deze manier is het eenvoudig om precies de juiste stemming te maken met slechts één klik wanneer timing goed is. Met je hele muziekcollectie binnen handbereik, zorg je ook voor de juiste sfeer die ook de juiste energiebesparing kan bevatten wanneer je de muziekcollectie verlaat.

U kunt de nummers op uw computer spelen en luisteren naar duizenden op internet gebaseerde radiostations of online services. Bovendien kunt u de afstandsbediening gebruiken, met een 2,4 “kleurendisplay en navigeren met het schuifwiel om tracks te vinden en te selecteren waar u ook in huis bent.

Innovus House Control – Met de Innovus House Control in combinatie met de SqueezeBox ™ krijgt u buitengewone mogelijkheden voor volledige controle aan uw vingertip. Vanuit de SqueezeBox ™ kunt u allebei al uw muziek beheren, het licht besturen, beide in de kamers waarin u verblijft, maar ook in de rest van het huis. Druk op een knop en al uw lichten zijn ingesteld op basis van uw wens, misschien om van licht te genieten – wanneer uw gasten aankomen en de besparingen optimaliseren wanneer ze vertrekken. U kunt uw koffiezetapparaat inschakelen vanuit uw squeezebox ™ terwijl u nog in bed ligt – mogelijkheden voor huisautomatisering zijn bijna onbeperkt. ”

www.home-automation.dk: Onze Logitech Duet Review

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *