2012 Holiday Gift Guide: For the Men


Toen Sherry een moodboard van geschenken maakte die zowel jongeren als vrouwen leuk vinden, waren er echt veel verzoeken om een Guy-Gifts-versie van mij. Kleur me verrast. Maar wie ben ik om de mensen af te wijzen wat ze willen? (Snijd voor mij om vreedzame godslastering te mompelen terwijl ik probeert een moodboard te maken). Het geweldige nieuws is dat ik tien uur later als overwinnaar uitkwam. Vuiststoten voor iedereen! Ik zal niet eens doen alsof de onderstaande producten elke man elegant zullen kietelen (Guy heeft zelfs “Fancies?”), Maar hier zijn veel producten die ik niet erg zou vinden om onder de boom te ontdekken …

1. Dit eerbetoon NYC Tee, dat ik nu echt het beste gebruik. Ik heb mezelf getrakteerd op deze $ 20 fab.com ontdek een paar weken geleden, evenals het allerbeste deel is dat Clara zegt: “C voor Clara!” Als ze het ziet.

2. Ik ben een sukkel voor een geweldig notitieboekje. Ja, zelfs kerels vereiste om dingen nu zowel te componeren als opnieuw. Dus deze met de hand gestempelde bruine spiraalvormige notebook van Etsy van $ 10 lijkt een vrij ideale locatie om je ‘snode ideeën’ te noteren.

3. Ik heb deze gyro -schroevendraaier van Black & Decker niet echt gebruikt, maar elke keer dat ik er langs loop in de winkel, ben ik geïntrigeerd. Het is net als de Segway -scooter van www.myproscooter.com van schroevendraaiers, waardoor de draai van je pols wordt vertaald naar de richting die je wilt rijden. Screqued of the Future misschien?
Onze favoriete video’s

Hoe een boekenkast te stylen
Zie precies hoe ik een boekenplank van begin naar oppervlak style in deze timelapse-video van het vullen, aanpassen van mij, en het verfijnen van de ingebouwde boekenkasten van mijn vriend.

Meer video’s

0 seconden van 59 seconden

Volgende
Een snelle draai rond onze zitplaats beneden
01:01

Live
00:25
02:03
00:59

4. Ik zal altijd een zacht gebied hebben voor vintage reisposters, dus deze trokken een paar weken geleden mijn aandacht. Helaas is er nog geen Richmond -poster, maar er zijn nog steeds geweldige deals van keuzes voor degenen onder u die online in (of een soortgelijke voor) een grotere metropool hebben.

5. vuistpomp … in postervorm. Vereiste ik meer vermeld? Ik doe. Deze nieuwe print van $ 20 maakt u rechtstreeks uit Richmond.

6. Ik kon hier geen moodboard doen zonder iets fiets-y hier, toch? Dus precies hoe zit het met deze lederen portemonnee van $ 18 van Etsy, die zelfs zonder extra kosten kan worden aangepast. Dat houdt veel meer geld in om in je … nou, weet je.

7. Dit zijn Guy Cave -boekensteunen als ik ze ooit heb gezien. Naast terwijl ik de traditionele milieuvriendelijke kleur van deze grote legermannen leuk vind, geloof ik dat ze er misschien ook een behoorlijk prachtige spuit zien geschilderde houtskool, marine of zelfs in Sherry’s glanzend wit.

8. Hier is nog een aanbeveling rechtstreeks vanuit mijn kast: deze gestreepte hoodie van Amerikaanse kleding is zo ongeveer het meest comfortabele dat ik tegenwoordig bezit. Het kostenlabel van $ 45 is iets veel meer dan ik meestal aan een sweatshirt besteed, maar ik krijg veel zeker dat ik deze winter waard krijg.

9. Deze WOW Bluetooth -luidspreker is verkrijgbaar in een aantal kleuren, maar deze gele trok eerst mijn aandacht. Ze worden op een paar locaties op internet aangeboden, maar de allerbeste kosten die ik heb gezien, zijn afkomstig van eBay.

10. Ik ben een fan van het verstrekken van tijdschriftabonnementen aan mijn zwagers voor de feestdagen, evenals dit rustieke tijdschriftrek (gemaakt van teruggewonnen materialen) is misschien nog een optie. Het is veel duurder dan een tijdschriftabonnement, dus een paar van de brow-wetten zouden er waarschijnlijk samen op ingaan.

11. De havermout maakt me routinematig, dus ik zie gegarandeerde lach voor iedereen die het geschenk ontvangt van precies hoe je kunt vertellen of je katachtige van plan is je te vermoorden.

12. Hoewel ik meestal niet zou voorstellen om een man geurende kaarsen te bieden, kan zelfs ik achter “man kaarsen” komen die geur zoals vers gesneden gras, een kampvuur, evenals (mijn persoonlijke favoriet) zaagsel.

Dus dat is mijn kerel. Hebben jullie mannen een favorieten van de mix? Of zijn er andere producten die u de kerels in uw leven krijgt die u wilt delen?

UPDATE: U kunt hier al ons favoriete vakantieontwerp inspecteren – er zijn talloze minder dan $ 15!

Meer berichten van Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *