Kerstkaart fotoconcepten die je zelf kunt doen


hier zijn ze, allemaal gij vrolijkheid van de wereld: onze huishoudelijke kerstkaart uit 2012.

Het is duidelijk een toneelstuk op de gewoonte om zowel wat melk als koekjes voor de kerstman te laten, met een grote dosis van de waarheid dat onbeheerd voedsel bij ons huis niet extreem lang onbeheerd blijft. Door een wonder konden we deze opname krijgen zonder de twee samen te photoshop. Normaal is Clara helemaal op de grill van Burger – wat aangeeft dat hamburgerbouten voordat het allereerste schot wordt gebroken. Maar ze spelen duidelijk goed samen als er traktaties te krijgen zijn.

Onze favoriete video’s

Dit zijn slechts enkele outtakes van onze bitfoto -sessie, die we echt niet begonnen tot na Clara’s bedtijd. Nogmaals, nog een kerstwonder was hier aan het werk. Ze was niet alleen een engel voor de shoot (waarschijnlijk sinds ze een bord vol koekjes had), maar ondanks de Sugar Rush na 20.00 uur sliep ze gelukkig alleen maar gewoon.

Clara hield van de waarheid dat Burger zo aan de melk dacht (“Meer koekjes voor mij!”) Dat ze hem regelmatig probeerde uit te nodigen om er veel meer van te drinken.

Maar uiteindelijk dacht Burger veel meer na te denken over de andere snack, wat aangaf dat we de stekker op de opstelling moesten trekken (geen chocolade voor honden!).

Maar ondanks het abrupte einde zijn we nog steeds psyched over het resultaat. Vooral gezien het feit dat deze stijl bij TinyPrints het zelfs een stuk feestelijker maakte. Yup, we hebben dit jaar een beetje gesproken (over onze normale CV’s of doelafdrukken) en gingen voor een heaver cardstock -afdrukken met Tiny Prints. Dankzij een gratis verzendingspromotie die ze liepen, evenals een voucher -code die we hebben opgezocht (bedankt Google), konden we $ 30 besparen op onze bestelling.

Over de afgelopen jaren gesproken, hier is een snelle samenvatting voor YA: hier is de kaart van vorig jaar:

En degene uit 2010 (waar we die boog op Clara’s hoofd echt hebben gefotoseerd om te helpen bij het helpen van familieleden op lange afstand, houd er rekening mee dat ze een zij is).

En ten slotte onze kaart uit 2009, terwijl we nog steeds in afwachting waren van Clara’s aankomst op het naleven van mei …

En daarmee zijn we op weg om de rest van de kerstdag met onze familie door te brengen. We hopen dat jullie allemaal een geweldige vakantie hebben en genieten van uitstekend eten, plezier, huishoudstijd, rust of wat dan ook, maakt dit de meest geweldige tijd van het jaar. evenals bedankt voor het lezen van onze blog. We zijn dankbaar voor je.

UPDATE: U kunt al onze favoriete vakantiedecoratie inspecteren die hier ontdekt – veel van minder dan $ 15!

Meer artikelen van Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *