Een Zero Energy Home


In onze ervaring gebruiken slimme huizen veel elektriciteit. Mogelijk is dit een model om op zijn minst de elektrische stroomkosten en de bijbehorende effecten op het milieu te verlagen …

“Volgens Professional Builder is de eerste Zero Energy Home die minder dan $ 200.000 kost in Oklahoma gebouwd. Dit huis produceert zoveel energie als het in een jaar consumeert en combineert “technologieën voor hernieuwbare energie met geavanceerde energie-efficiënte constructie.” Dit milieuvriendelijke huis is slechts een prototype en niet te koop. Maar omdat het veel interesse heeft gecreëerd, zou ik niet versteld staan ​​als zijn bouwer ervoor koos om het aan zijn catalogus toe te voegen.

Een zeh is verbonden met het nutsnet, maar bij duidelijke periodes genereert het veel meer kracht dan het gebruikt door technologieën voor hernieuwbare energie te combineren met geavanceerde energie-efficiënte constructie. Als gevolg hiervan verlaagt een Zeh de stroomvraag naar zijn nutsprovider. Het produceert ongeveer evenveel energie als het gedurende een jaar verbruikt, dus het wordt beschouwd als een “netto nul” energieverbruik. ”

Huisingzone -artikel

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *