Automated Home Lanced V3.0 -website


Het is drie en een half jaar gezien het feit dat we de decorateurs voor het laatst hadden bij Automated Home, dus we waren goed te laat voor een nieuwe verfbeurt. We hebben de Magnolia gedumpt en zijn weggegaan met wat we hopen dat je het ermee eens zult zijn dat een veel schoner, frisser, eigentijds ontwerp is. De site is nu veel gemakkelijker in het oog en de stap naar het Joomla CMS brengt andere nieuwe functies en voordelen met zich mee voor onze lezers.

1. Hedendaags ontwerp – Nieuwe schonere, frissere veel meer eigentijdse look.

2. Zoeken- Een nieuwe sneller, veel nauwkeuriger zoekfaciliteit om u te helpen vinden wat u nodig hebt uit onze database van meer dan 1.300 artikelen

3. Identificeert-Elk bericht is geïdentificeerd, waardoor het een basisbewerking met één klik is om al onze artikelen op zeg Z-Wave te bekijken. Bekijk onze Identificeer Cloud -interface om te vinden wat populair en ook nieuw is.

4. RSS – De RRS -feed voor onze hoofdnieuwspagina is enorm verbeterd en nu 2.0 -compatibel. Vergeet niet om onze RSS -feeds op onze forums en mailinglijst te bekijken.

5. Sociaal netwerken-We hebben nu de faciliteit voor een eenvoudige inzending met één klik van onze verhalen om te digg, Delicious, Furl, Reddit, BlinkList, Technorati en JEQQ. Ga door, we weten dat je dat wilt!

6. PDF -afdrukken – Elk bericht kan worden omgezet in een kwaliteit PDF -papier voor afdrukken, transport of e -mailen, compleet met al zijn illustraties en werkende hyperlinks (zie PDF -pictogram bovenaan Ideaal van elke postpagina).

7. Video’s – Klik rechtstreeks door via de videolink in ons hoofdmenu naar ons YouTube -kanaal voor al onze originele video -inhoud (momenteel 13 video’s en groeien).

8. Populaire artikelen-Sommige van onze geliefde artikelen aller tijden, zoals de bedradingsgids, onze Sonos Long-Term Review en onze zelfgebouwde jukebox-server / NAS zijn beschikbaar door op de miniatuur te klikken in de ideale handkolom.

9. Downloads – We hebben de sectie Downloads vereenvoudigd en nog een aantal meer applicaties, handleidingen en andere bestanden die gunstig zijn voor huisautomators toegevoegd

10. Otto Mk2. Ten slotte hebben we onze populaire Otto The Robot -mascotte bijgewerkt. nu geüpgraded naar een cyberdinesystemen Model 101

Veel dank aan het team van vrijwilligers dat het project heeft doorgebracht naar deze nieuwe release. Een speciale dank aan James Hoye, Steve Edwards en Kwong Li voor hun harde werk en steun. Ook dankzij Stuart Grimshaw en Iain Shaw en ons team van bètatesters die de site de afgelopen weken hebben opgenomen voor een testrit.

Mark McCall
Editor

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *