Hoe u uw huisje kunt bijwerken zonder een renovatie


met een toplocatie en een interieur dat een vernieuwing nodig heeft, kreeg dit cottage aan het meer in Muskoka, Ontario, een belangrijke update met wat strategische decoratie. Huiseigenaar Candice was van plan een volledige revisie te hebben, maar al snel realiseerde ze zich dat er geen renovatie nodig was om het de droomruimte van haar familie te maken. Betreed de in Toronto gevestigde decorateur Virginie Martocq, die graag instemde om Candice te helpen, een schoolvogel van haar zus. Samen brachten ze acht maanden door met het transformeren van het huisje. “We konden ons aan een strikt budget houden door de basisprincipes van hoge kwaliteit te behouden, maar van goede prijs,” zegt Virginie. Klik door om het frisse en eigentijdse resultaat te zien.

Een nieuwe laag van Benjamin Moore’s zwarte teer (2126-10) gaf de bestaande voordeur nieuw leven.

Een zwevende plank bij de voordeur is de perfecte baars voor strandvondsten.

De leefruimte is ontworpen om slijtage te weerstaan. “Natte zwervers moeten in orde zijn op stoelen, zandige voeten moeten gemakkelijk op te vegen zijn en materialen moeten het zonlicht vasthouden”, zegt Virginie.

In de woonkamer ziet een Pleather Ottoman er high-end uit, maar staat op tot het dagelijkse cottage-leven.

De oude keuken was erg gedateerd ‘, zegt Candice. “Scrolls, Valites en Dark Green Marble -aanrecht – het was een mengelmoes van stijlen uit de jaren 80.” Om de look te vereenvoudigen, installeerde Virginie kasten met deuren in shaker-stijl, evenals delicate koperen hangers over het eiland, waardoor de focus op het uitzicht op het meer kan liggen.

Een statement verlichtingsarmatuur en aangepaste eettafel waren uitspatten.

“Deze kamer had de grootste transformatie”, zegt Virginie. “De muren gingen van ingelegde roze naar een prachtige grijstint – we hebben de verfkleur de eerste keer goed!” De nieuwe tint zorgt ervoor dat de kamer gezelliger en meer verbonden met de natuur aanvoelt, en het schilderen van de raamframes helpt hen om terug te gaan naar de achtergrond.

De hoofdslaapkamer was in goede staat, behalve de dennenvloeren, die werd beschadigd door huisdieren. De vloer was gestript en bevlekte een klassiek grijs. Verse gipsplaten en een slanke Romeinse blind geven de kamer een meer op maat gemaakte look.

Gold Brick Tile, een zwarte visgraat backsplash en drijvende ijdelheden in de belangrijkste badkamer vervullen Candice’s brief van ‘plezier en edgy’.

De eigenaren wilden het uiterlijk van Mexicaanse cementtegels, maar niet de kosten, dus vond Virginie een porseleinen replica bij Mettro -bron.

In de kamer van de dochter wordt een ligbed opgestapeld met kussens gevonden op moeder-dochterreizen naar New York. “We hebben ze terug in onze koffers gedragen”, zegt Candice.

“De stapelbedden waren het enige waar we op in de slaapkamer van onze zoon waren opgegeven”, zegt Candice. “Nu is het moeilijk om hem buiten te krijgen!”

Virginie en Candice hebben ook Boathou met één slaapkamer opgeknaptse, een nieuwe badkamer en keuken installeren en het hele interieur schilderen.

Visserijboeien zijn het perfecte nautische accent.

“Mijn echtgenoot en ik hebben het huisje echt voor ons gekocht”, zegt Candice. “Onze kinderen zijn altijd graag naar het nachtkamp gehouden, dus hun zomers worden meestal doorgebracht.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *