Lee Broom Styles Bergdorf’s Fifth Avenue Windows


Er is nog een goede reden om te gaan winkelen.

Bekroonde Britse meubels en verlichtingsontwerper Lee Broom werkt samen met Bergdorf Goodman Men’s Store om hun Fifth Avenue herenkledingvensters te ontwerpen.

Respectievelijk thema ‘oefening’, ” werk ‘,’ play ‘en’ verkennen ‘, elk van de vier schermen toont de dag van een man, die de zomertime 2017 herenkledingcollectie integreert met de onmiskenbare gesneden kristal, carrara marmer en gepolijst messing dat het is Signature Materials of Broom’s gerenommeerde ontwerpen.

Met zijn achtergrond in bioscoop zichtbaar in zijn ontwerpen, zet Lee de Bergdorf -podium voor drama. Lee’s Decanterlights en Crystal Lamps verlichten spiegelwanden, terwijl een zomerkleed, ruimtegebonden mannequin terloops op zijn hangende hoepelstoel zit.

Het effect is modern, edgy, maar ook een beetje nostalgisch. Rijk gesneden details en de soepele, verbazingwekkende rondingen van zijn stukken knikken op maat-zelfs als ze voorbijgangers garanderen dat zijn ontwerpen net zo levendig kunnen zijn als ze luxe zijn.

De onthulling van het display komt overeen met NYCXDesign 2017 en draait tot vier weken tot begin juni. De VS van Lee Broom in de internetwinkel introduceert deze week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *