Decoreren met extravagante wintermaterialen


Wat een veel betere methode om op te krullen en plezier te hebben in kille winternachten dan om het huis te vullen met weelderige accessoires zoals kussens, dekens, beddengoed en tafellinnen in zacht, warm , Extravagante materialen zoals Velvet, Silk, Organza en Cashmere? Dit zijn slechts enkele materialen die in vorm de luxe factuur vorm hebben.

Fluweel

Meestal gebruikt in het huis als gordijnpanelen en comfortabele bekledingsstof, fluweel is over het algemeen een gewoon wevenmateriaal met een gesneden stapel. De industriële transformatie maakte fluweel, naast veel andere stoffen, een high-end kosteneffectief voor de massa en veel veel meer haalbaar dan het in het verleden was geweest. Synthetische vezels zijn meestal verantwoordelijk voor de zachte, glanzende hand van Velvet, maar fluweel kan ook worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals zijde, linnen en katoen. Velour, Frans voor “Velvet”, is vergelijkbaar in uiterlijk evenals gevoel en is normaal gesproken een katoenmateriaal dat in exact dezelfde methode wordt gemaakt als Velvet, maar heeft een dichtere, diepere stapel en een zwaarder gewicht. Velveteen kan worden gebruikt als een vervanging voor fluweel en wordt op exact dezelfde manier gemaakt, maar heeft een kortere stapel.

Velvet gebruiken: verwarm uw vakantietafel met een fluwelen tafelkleed, placemats of loper, of combineer een houten tafel met stoelen die in warm, extravagant fluweel zijn.

Organza

Fine Organza is een lichtgewicht, glanzend, puur materiaal dat normaal gesproken met zijde is gemaakt, waar minder dure organza wordt gemaakt met synthetische vezels.

Organza gebruiken: Silk of Synthetic Organza is een uitstekende optie voor servetten of tafeltoppers wanneer u een hit van schoonheid aan een etentje wilt toevoegen.

Organdy

Vaak verward met organza, is organdy vergelijkbaar in look, maar normaal gesproken is gemaakt van katoen. Organdy heeft normaal gesproken niet exact dezelfde stralen of glans als organza, maar wordt vaak gebruikt als semi-kale gordijnpanelen.

Met behulp van Organdy: zowel organdy als organza-linten zijn zeer geschikt voor het topping van vakantiegeschenken.

Kasjmier

Cashmere is een vezel die is verkregen van de Kashmir -geit in Tibet, Mongolië, China, India en het Midden -Oosten. Veel vaak gebruikt voor truien, herenkleding en jassen, kasjmere is ook opgenomen in huisinrichting. Dekens, gooien en dekbedovertrekken gemaakt van kasjmier in knappe aardtinten opwarmen onmiddellijk een ruimte.

Gebruik van kasjmier: gooi een kasjmier deken of gooi rood of goud op een stoel of bank.

Zijde

Een van de meest luxueuze, decadente stoffen, zijde is een natuurlijke vezel uit China. Het is gemaakt door de zijderups in het bouwen van zijn cocon. Hoewel zijde een gladde hand heeft, neemt het vocht op, wat het geweldig maakt in de zomer en warm in de winter – gewoon ideaal voor trendy vakantiedecoratie.

Silk gebruiken: een zijden dekbedovertrek is de beste folie voor een ijskoude avond. Combineer met fluwelen kussens voor een zacht, glinsterend bed.

Vind veel meer winterstijl en verfraaiing concepten in onze gids.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *