Killarney Vacation


Met de hitte en vochtigheid in de stad, ik droomde de laatste tijd van een ontsnapping naar het meer – elk meer. Er zijn veel huisjes om mijn fantasieën ook te voeden, van glanzende nieuwe builds met massieve stenen open haarden tot oudere maar goed geliefde huizen aan het meer bedekt met linoleum. Dit post-and-stalknummer is misschien niet mijn droomhuis, maar het is duidelijk de optimale vakantieplek van iemand. Laten we wegkomen naar een huis genaamd ‘Faraway.’

Verscholen in een baai op Georgian Bay in Killarney, Ont., Wordt het huisje geconfronteerd met 1.800 voet zandstrand. Op 4000 vierkante voet, 6 slaapkamers en 4 volledige baden, kan dit huis echter uit de ‘cottage’-term zijn gegroeid, vooral gezien het feit dat er een garage van 2.100 vierkante voet is bedekt met een slaapkamer, plus een apart 3-slaapkamer verzorger’s huis.

Groene kasten, een groot bereik en een slager-blok eiland domineren de ruime keuken. Aan de andere kant van de gootsteen (links van de fotograaf) is er een zitgedeelte met uitzicht op het meer. Ik ben dol op de wijd plankvloeren, maar ik weet niet zeker of ze zo moeten worden verlicht door de onder-cabinet-verlichting.

Hier komen we een deel van de lokale fauna tegen, evenals een (vermoedelijk) gepensioneerde zeilboot en kano. Ik ben het misschien niet eens met elke decoratiebeslissing hier, maar de meerdere zitplaatsen zien eruit als een geweldige plek voor het hele gezin om zich te verspreiden op regenachtige dagen. Is de kopie van luxe speelgoed aan de dichtstbijzijnde salontafel er altijd geweest, of is het bedoeld om kopers met diepe zak te lokken naar deze lijst van $ 9,8 miljoen?

Een gezellige lounge – onderdeel van de belangrijkste slaapkamersuite – heeft aan drie kanten aan het meer. De rest van de slaapkamer omvat een open haard, zithoek en een binnenraam op de geweldige kamer.

Ik kan niet beslissen of de sneeuw op deze foto me verlangt naar de zomer (en dagen dat het heet genoeg is om op een dek als dit te slapen) of waarderen hoe gezellig dit zou zijn in de winter. Hopelijk laten de huidige eigenaren die megafoon achter; Met 50 hectare te verkennen (om nog maar te zwijgen van de hele Lake Huron), zou het zeker waardevol zijn in Dinnertime.

Zou je op slechts vijf uur rijden ten noorden van Toronto, kun je jezelf hier zien doorbrengen met zomerweekends hier?

Bekijk onze galerij met sensationele moderne huisjes voor veel meer meer aan de meer.

Fotocredits: 1-5. Chestnut Park onroerend goed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *